Fysioterapeut Frederiksværk - Fysioterapi og sundhed

Hos PhysioLab ønsker vi at tildele dig en fysioterapeut Frederiksværk, som kan give dig de bedste forudsætninger og mest effektive fysioterapi for at afvikle dine lidelser og hjælpe dit bevægelsesapparat igang igen.

Se vores anmeldelser
5/5
Fysioterapeut Frederiksværk

Der kan være mange grunde til, at du søger fysioterapeut Frederiksværk, og heldigvis er der hjælp at finde mange steder. Hos PhysioLab gør vi en dyd ud af at finde frem til den rette diagnose, en god behandling med fysioterapi og et behandlingsforløb, der passer både din hverdag og dine rutiner.

Vi er desværre dog ikke at finde i Frederiksværk, og derfor må du altså en tur til Helsingør, hvis du skal besøge en dygtig fysioterapeut i vores klinik på Fredericiavej. Det er heldigvis meget nemt at finde vej, og vores behandling med fysioterapi vil være turen værd, da den både er effektiv, nøjagtig og personlig. Besøg os i vores klinik på Søndre Strandvej 40, st. tv., 3000 Helsingør eller kontakt os på telefon 53 81 60 62

Vores behandling med fysioterapi

Alle fysioterapeuter er forskellige. Derfor er det også vigtigt, at du finder én, du er tryg ved. Hos os arbejder vi med manuel behandling, det vil sige med hænderne, så vi kan mærke efter og finde frem til skaden eller kilden til smerterne på en skånsom måde.

For at kunne diagnosticere dig bedst muligt, vil en fysioterapeut fra PhysioLab gerne bruge ultralyd til at undersøge, hvordan dine muskler, sener, led og nerver opfører sig, så vi netop kan se, hvor din fysioterapi skal igangsættes og fokuseres omkring.

Vi har erfaret, at fysioterapi, i samspil med træning og stræk, ofte virker bedre, hvis også behandling med laser og shockwaves udføres i behandlingsforløbet. Derfor vil dette også være en del af vores overvejelser, når du kommer til en fysioterapeut nær Frederiksværk hos PhysioLab. Der vil dog altid være sparring med dig og en anden fysioterapeut, så der findes frem til den bedste løsning.

Fysioterapeut Frederiksværk

Kombinér behandlinger for den hurtigste helingsprocess

Fordi der ikke er to kroppe, der er ens, så er der heller ikke to behandlingsforløb, der er ens. Udover at vi ofte benytter os af ultralydsscanning til at diagnosticere og finde smerten eller skaden, så er det ikke uvant, hvis vi foreslår vores laser- og shockwave behandling som en del af dit forløb. 

Både laser og shockwave kan være med til at fremskynde din krops helingsproces, samt mindske inflammation og smerter. 

Laserbehandling:

Laserbehandling bliver brugt mere og mere som en del af fysioterapi, og på vores klinikker er det ingen undtagelse. Laser stimulerer heling og er med til at stimulere vækst af nyt væv. Denne behandling kan vi finde på at bruge på alt fra muskelspændinger til slidgigt. 

Shockwave:

Shockwave behandling bruger vi ofte i forbindelse med ultralydsscanning. Behandlingen giver optimale helingsmuligheder for kroppen, og kan være med til at løse skader, som man ikke troede man kunne komme af med. 

Helt konkret, så er shockwave med til at øge blodgennemstrømningen og dannelsen af nye blodkar, samt stimulering af celler til at danne nye fibre. Denne behandling bidrager også til, at man kan starte sin genoptræning op meget hurtigere. 

Når vi benytter os af flere behandlingsmetoder ud over den manuelle behandling, skaber vores fysioterapeut, sammen med dig, de bedste forudsætninger for dig og din krops heling.

Kombiner fysioterapi med træning

Det er meget sandsynligt, at vi også foreslår, at din fysioterapi kombineres med træning eller genoptræning, hvis du har pådraget dig en skade. Det kan enten være i form af øvelser, du kan lave derhjemme, eller også kan vi sammensætte et træningsforløb, hvor vi er med til at rådgive undervejs.

Hvis du bliver akut skadet, har kroniske smerter, spændte muskler og ømhed fra træning eller dit stillesiddende arbejde, så er træning eller genoptræning med en fysioterapeut nær Frederiksværk en god forudsætning for, at du hurtig kan vende tilbage til en normal hverdag uden smerter. 

Vigtigt med den rette fysioterapeut Frederiksværk

Når du skal vælge en fysioterapeut Frederiksværk, eller i enhver anden by, er det en god ide at se på, hvad det er for nogle behandlinger, der tilbydes. For, som nævnt tidligere, er der forskel på, hvordan den enkelte fys behandler går til opgaven.

Søger du derfor fysioterapi, der behandles gennem en masse maskiner og forskellige behandlingsforløb, er vi nok ikke det rette for dig. Vi vil nemlig langt hellere kunne finde frem til en god behandling med vores hænder, der desuden er mere skånsom over for eventuelle skader i bevægelsesapparatet.

Vi arbejder eksempelvis med forskellige bløddelsteknikker, herunder MET (Muskel-Energi-Teknik), der løsner muskulaturen op, positional release, gennem tryk i triggerpunkter, som spænder ud i muskler og sener, samt fascia release, som dækker over fysioterapi med kroppens væv. 

Foruden dette laver vi også cupping, akupunktur og bruger kinesiotape. Bliv klogere på hvordan en behandling hos os i Hellerup eller Helsingør ser ud med en fysioterapeut nær Frederiksværk.

Læs mere om fysioterapi og behandling i Frederiksværk på Sundhed.dk.

fysioterapeut Helsingør

Book en tid hos vores fysioterapeut

Kunne du tænke dig at komme til en uforpligtende konsultation hos PhysioLab på vores klinik i Helsingør, er du altid velkommen til at bruge vores online bookingsystem, hvor du kan læse mere om vores behandlinger og finde en tid til fysioterapi, der passer dig, når du skal fra Frederiksværk.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon: +45 53 81 60 62, hvis du skulle have spørgsmål.

Vi samarbejder med massere af medier og samarbejdspartnere som fx. Sj-m.dk og Brammers.dk