Fysioterapeut Helsingør - Bedste fysioterapi og behandling

Hos PhysioLab ønsker vi at tildele dig en fysioterapeut Helsingør, som kan give dig de bedste forudsætninger og mest effektive fysioterapi for at afvikle dine lidelser og hjælpe dit bevægelsesapparat i gang igen. Eksempelvis ved hjælp af muskel energi teknik.

Se vores anmeldelser
5/5
Afspil video om Fysioterapeut helsingør

Fysioterapeut Helsingør – højeste kvalitet af fysioterapi og behandling

Hos PhysioLab møder du den højeste kvalitet af behandling og de bedste forudsætninger for effektiv fysioterapi. Her bliver du altid mødt af en behandler, som giver dig en ærlig, kompetent og professionel fysioterapeutisk behandling.

For os, der er fysioterapi; tillid og tryghed, og derfor vil du altid være en stor del af behandlingen. Vi går op i, at du føler dig set og hørt, og at du går ud ad døren med en plan for forløbet. Så uanset om du har en hverdags- eller sportsskade, så er du velkommen hos PhysioLab.

Alle kroppe og skader er forskellige, og i PhysioLab er vi et team af fysioterapeuter og behandlere, med hver sin tilgang, som sikrer dig en optimal behandling. Vi ser kroppen som en helhed, og behandler den derefter. Hos os i PhysioLab har vi mange patienter der kører fra fx Espergærde, Frederiksværk, København og Helsingør, for at få en præcis diagnosticering og effektiv behandling.

Vi har valgt at arbejde efter det princip, som hedder: ”Test don’t guess”. Det betyder, at vi i PhysioLab altid målrettet arbejder efter, at finde den udløsende faktor for skaden og dermed sætte den rette behandlingsprotokol op. I vores fysioterapi klinik behandler vi manuelt. Vi ved at træning er vigtigt i genoptræning, men manuel behandling har en stor betydning for hvor hurtigt vi kan få kroppen til at samarbejde.

 

Vi arbejder til dagligt med mange forskellige skader, heraf nogle af de hyppigere som:

 – Fascitiis plantaris og hælspore

– Overbelastninger i achillessene og knæ

– Smerter i hofte og lænd

– Tennis- og golfalbuer

– Skulder skader (impingment og frossen skulder)

– Nakkespændinger og spændingshovedpine

 

I klinikken bruger vi ultralydsscanning for at stille den rette diagnose fra start. Vi vil gerne se hvad der faktuelt sker i området. Vi kan teste os frem til en masse ting, men uden en scanning, kan vi ikke være 100% sikre. Vi har valgt at investere i shockwave og laserbehandling. Vi vil gerne hjælpe dig så hurtigt tilbage til en smertefri hverdag og tilbage til den sport, som du elsker at lave.

Vi har specialiseret os i idrætsskader og med vores metoder kan vi være med til at booste helingsprocessen, så du kommer endnu hurtigere tilbage. Vi hjælper dig til et mere effektivt genoptræningsforløb, så vi sammen kan minimere risikoen for re-skader.

Enhver krop er forskellig, og derfor består vores team af professionelle fysioterapeuter og behandlere, der, med hver sin tilgang, sikrer dig en optimal behandling, således at du slipper for smerter, spændinger og ømhed. Så kom forbi, fra Espergærde eller Frederiksværk, til effektiv behandling hos PhysioLab.

Inden du modtager fysioterapi af en fysioterapeut Helsingør, vil vi, sammen med dig, gennemgå dine gener og analysere dine behov samt stille en diagnose, så vi efterfølgende kan påbegynde den helt rette behandling for dig og dit bevægelsesapparat, der leder helingen på vej. Besøg os i vores klinik på Søndre Strandvej 40, st. tv. 3000 Helsingør

Eksperter i fysioterapi

Når du ankommer til din konsultation hos en fysioterapeut Helsingør, vil du altid møde en veluddannet og erfaren behandler, som ved, hvad der skal gøres for at løse lige præcis dine udfordringer. 

Vi begynder altid behandlingsforløbet med en udredning, hvor vi undersøger dig med ultralyd for at finde kilden til dine problematikker. Herefter lægger vi en grundig plan for dit behandlingsforløb, som også kan inkludere hjemmetræning og øvelser, der kan være med til at fremskynde behandlingen.

Du vil altid blive vejledt og guidet i hjemmeøvelser, så du får mest muligt ud af din behandling, og i klinikken benytter vi os af forskellige behandlingsmetoder for en god og effekt proces. Det er derfor ikke usandsynligt, hvis vi introducerer shockwave– eller laserbehandling i dit behandlingsforløb. 

Fysioterapeut Helsingør

Individuel fysioterapi

Hvad end dit problem måtte være opstået på baggrund af, eller om det er en akut opstået skade eller en overbelastning, du har pådraget dig over længere tid, kan en fysioterapeut hos PhysioLab i Helsingør komme dine smerter til livs og afvikle dem, eksempelvis med muskel energi teknik.

Sammen med dig vil vi skræddersy det bedste forløb, som er tilpasset dine behov for sikker og fuldt ud funktionsdygtig bevægelighed igen. Kroppen er dit bevægelsesapparat, og det er derfor vigtigt for os at kunne bidrage til at fremme din livskvalitet ved at gøre din krop anvendelig til dagligdagens kunnen og gøren igen.

Når du modtager behandling af den bedste fysioterapeut i Helsingør, vil du opleve, at vi har mange fysioterapi teknikker i vores værktøjskasse, som vi kan tage i brug. Vi vil dog fokusere på den udløsende faktor og komme dit problem til livs på bedste vis.

Behandling af bevægelsesapparatet med en fysioterapi Helsingør

Hvad er fysioterapi egentligt? Helt grundlæggende så er det behandling af bevægelsesapparatet, altså vores krop. Herunder er det behandling af muskler, sener, led og nerver i hele kroppen. Fysioterapi kan altså behandle både arme, ben, nakke, skuldre, ryg og alt derimellem. 

Så hvis du har ondt eller har problemer med dit bevægelsesapparat, så kan en fysioterapeut i Helsingør hjælpe dig hurtigt tilbage til en normalt hverdag uden smerter og udfordringer. Vi finder hurtigt kilden til smerterne, så vi hurtigt kan gå i gang med behandlingen. 

Fysioterapi er en oplagt behandling, hvis det kniber med bevægelse i hverdagen. Vi bruger nemlig vores krop hver dag, og for nogle kan de mindste ting og bevægelser, hvor det at komme ud af sengen om morgenen pludselig kan være en udfordring pga. smerter. Derfor står vi til rådighed, hvis du har brug for fysioterapi. 

Fysioterapeut Helsingør

Specialiserede i manuel behandling

PhysioLab udfører vi manuel behandling af høj kvalitet med en holistisk tilgang, der altid tager udgangspunkt i netop din krop. Det vil også sige, at ingen behandlingsforløb er ens.  Vores manuelle behandling tager altid udgangspunkt i flere forskellige teknikker, der alle er med til at bidrage positivt til dine gener eller skader, så du får den mest effektive behandling med en fysioterapeut Helsingør. 

Teknikker og behandling hos vores fysioterapeut Helsingør

Vores erfarne og kyndige behandlere med fysioterapi anvender teknikker, såsom manipulationer, som er led frigørelsesteknikker, hvor fokus er på at frigøre de led, der måtte være i låste positioner. Herved åbnes leddet, og væsken, som forårsager låsningen, ledes væk.

En fysioterapeut Helsingør, kan også afvikle dine spændte muskler ved at løsne op i muskulaturen gennem en bløddelsteknik – også kaldet Muskel Energi Teknik. Teknikken stræber efter at skabe en bedre bevægelighed i området.

En anden metode til at sikre bedre bevægelighed samt at smertedække, er positional release, der især er effektiv for dig, der lider af stressrelaterede problematikker og generelt spændte muskler eller piskesmæld.

Hvis ikke det er fysioterapi Helsingør, der skal til for at lindre og hjælpe dig af med spændinger og lidelser, tilbyder vi også andre effektive behandlingsmetoder som cupping eller akupunktur og dry needling, hvor en fysioterapeut kan arbejde med musklernes myoser samt spændningspunkter, så du igen kan slappe af i din krop.

Kombiner træning og fysioterapi i Helsingør

For at sikre dig den mest hensigtsmæssige process af et forløb hos en fysioterapeut Helsingør, kombinerer vi ofte din behandlende fysioterapi med træning eller genoptræning. Efter en skade kan din krop nemlig have pådraget sig et uhensigtsmæssigt kompensationsmønster, som vi ønsker at rette op på sammen med dig.

Så om du har erhvervet dig en akut eller kronisk skade, spændte muskler eller ømhed gennem arbejde, sport eller anden aktivitet, kan genoptræning med en fysioterapeut sikre en bedre mobilitet samt stabilitet i din krop, så du kan vende styrket tilbage til din dagligdag med fuld bevægelighed og den bedste forudsætning for en god hverdag i Helsingør.

Det kan sagtens være, at vi vurderer, at du kan foretage nogle øvelser derhjemme efter endt forløb, som kan udrede samt forebygge smerter, men vi sammensætter også gerne et træningsforløb, så du får professionel rådgivning undervejs og med fokus på specifikke bevægelsesmønstre, sportsgrene eller, hvad der måtte være mest hensigtsmæssigt for dig. 

Har du et specifikt ønske om at træne en særlig muskelgruppe, optimere din måde at løbe på eller løbehastighed, kan en fysioterapeut Helsingør hos PhysioLab også være dig behjælpelig hermed. Fysioterapi kan blandt andet være godt for løbeskader.

Fysioterapeut Helsingør

Vi tilbyder også

Udover at vi hos Physiolab er eksperter i at behandle skader og smerter i kroppen, går vi også højt op i at finde frem til den udløsende faktor for din skade, og dermed stille den rette diagnose fra starten af. 

Det er vigtigt at få undersøgt en skade ordentligt, så der kan blive planlagt det rette forløb for behandling på længere sigt. Til at gøre dette anvender vi ultralydsscanning, som er et redskab, der kan vise, hvordan din muskulatur, dine sener og ligamenter arbejder og for at afklare, om der er skader herpå.

Med ultralydsscanninger kan vi vurdere graden af skaden, vurdere om der er inflammation i vævet, måle revner, forkalkninger, arvævsdannelser mm.

I forlængelse af ultralydsscanningen anvender vi ofte shockwave behandling, som har en effektiv indvirkning på bl.a. hælsporer, tennis albuer, svangsenebetændelse og meget mere.

Der er to typer af shockwave. Hvor den radierende er en trykbølge energi, der arbejder som et stempel til at løsne bløddelsvæv, er fokuseret shockwave elektromagnetiske impulser/højfrekvente lydbølger, der slår dybt og effektivt i vævet. 

Laserbehandling er også et redskab, vi benytter os af som et stærkt supplement til behandlinger. Det kan bruges til alt fra slidgigt til muskelspændinger, og fungerer dermed både til akutte, sub-akutte og kroniske skader. 

Som en erfaren fysioterapeut Helsingør er det vores fornemmeste opgave at optimere forholdene for vores patienters heling og at skabe optimal restitution gennem blodcirkulation. 

Laserbehandling med Class IV laser stimulerer vækst af væv efter fx fibersprængninger, ledbåndsskader, brud og meget mere. Den kan også fremskynde heling og minimere smerter og inflammation. Det er et redskab, der i højere og højere grad anvendes indenfor fysioterapi, da det er yderst effektivt.

Du kan også booke massage Helsingør her. 

Kontakt en fysioterapeut Helsingør

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 53 81 60 62, og du kan altid aflægge vores klinik et besøg på Søndre Strandvej 40, st. tv., 3000 Helsingør eller foretage en online booking til fysioterapi i vores bookingsystem lige her.

Du kan også følge med på vores sociale medier, hvis du er interesseret i at følge med i, hvilke andre aktiviteter vi tilbyder eller blot er nysgerrig på, hvad vi går og laver. Lige her kan du tjekke vores Instagram-profil ud.

FAQ

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi er en behandlingsform, der fokuserer på at forbedre kroppens funktioner og bevægelighed. Det betyder, at personer med kroniske smerter og begrænset bevægelighed, samt personer med skader og lignende, kan have stor gavn af at besøge en fysioterapeut og finde livsglæden igen.

Hvem behandles typisk med fysioterapi?

Alle kan i princippet modtage behandling hos en fysioterapeut, men det er typisk personer med smerter og spændinger i muskler, led, sener og nerver, der vil have mest gavn af det. Derudover kan man også besøge en fysioterapeut til genoptræning og andre lignende forløb.

Hvor finder jeg en klinik der tilbyder fysioterapi?

Physiolab har 2 klinikker på Sjælland, en i Helsingør og en i Hellerup.

Hvad kan en fysioterapeut gøre for dig?

En fysioterapeut kan hjælpe med at lindre smerter og forbedre bevægeligheden i kroppen. Det kan være gennem forskellige teknikker som øvelser, massage og manuel terapi, ultralydsscanning, laserbehandling og shockwave, det afhænger af hvad der passe bedst, til den enkelte patient.