Om PhysioLab

Her kan du læse om PhysioLab og personalet.

Se vores anmeldelser
5/5
Om PhysioLab

Tobias Willerslev Jørgensen

”Når man kommer til behandling hos mig, så er bliver man set, hørt og er altid en integreret del af behandlingen. Udover en grundig diagnose, går du aldrig ud ad døren, uden at have fået en ærlig og kompetent behandling, samt en plan for det videre forløb.”

Tobias er uddannet fysioterapeut fra UCC Hillerød i 2015. Han er ejer af PhysioLab sammen med sin kone Feline.

Han kommer fra sportens verden og har arbejdet med skadesterapi og fysisk træning i elitesport siden 2015.

Han har arbejdet 8 år i elite fodbold på ungdoms- og seniorniveau, med speciale i load management og fysisk træning i sport. 

Tobias er certificeret i ultralydsscanning ved Dansk Selskab for Sportsfysioterapi, og har speciale inden for diagnosticering af skader og behandling. Han er underviser og højt specialiseret i shockwave og laser behandling. 

Arbejdet er derfor også professionelt, effektivt og målrettet med alle typer skader. Han arbejder altid med stor grundighed for at finde udløsende årsag til skaden, og har opnået speciale inden for skader i underkoppen; fod/ankel, knæ og hofte/lyske skader. 

Afspil video

Tobias har taget kurser i:

Kommende kurser 2024-2025:

Stig Willerslev Jørgensen

”Jeg har gennem mine mange års erfaring forstået værdien af en grundig diagnosticering og behandling. Jeg sætter en stor ære i mit arbejde, og efter 30 år i branchen, har jeg stadig stor passion for mit fag.”

Stig er uddannet fra Skodsborg Fysioterapiskole i 1988 og har arbejdet med fysioterapi i over 30 år. Hertil har han skabt sig en stor erfaring inden for muskuloskeletale skader. Han arbejder med stor professionalisme og kvalitet – og stræber altid efter at finde den udløsende faktor for skaden.

Stig er selv ivrig motionist med erfaring inden for styrketræning, golf, løb, fodbold og skisport.

Med sin store interesse for fysioterapien, og en lang række af videreuddannelser, har han opnået stor kompetence inden for;
Akupunktur behandlinger, nakke/skulder skader, samt behandling af achillessene- og svangseneproblematikker. Hos Stig får du altid en ærlig, grundig og erfaren behandling fra en, som har været i gamet i mange år og som har set langt de fleste scenaier.

Afspil video om Fysioterapeut helsingør

Stig har taget kurser i:

Sara Kraul

”Jeg har oplevet ting på min egen krop, som ingen har kunne forklare eller behandle. Jeg tænkte, at jeg ikke kunne være den eneste, der stod med de udfordringer, så jeg besluttede mig for at lære det og tænke ud af boksen, så andre kunne få glæde af det. Jeg kan se, at jeg gør en forskel for andre – og intet gør mig mere stolt og glad.”

Sara er uddannet massør og har videreudviklet sine evner, som manuel behandler, over en årrække. Hun kommer fra sportens verden og har dyrket eliteidræt til hun var 24 år. Når du kommer til behandling hos Sara, så møder du en behandler, der tænker ud af boksen og tør udfordre status quo, inden for behandling. Sara er perfektionistisk og yder en meget kompetent behandling. Sara er uddannet træner og har arbejdet i mange år inden for; fodbold, klatring, friluftsliv, dykning, kano- og kajak.

Udover sine kompetencer, inden for behandling og diagnosticering, er Sara hjernen bag marketing hos PhysioLab. Sara arbejder ud fra nogle principper, som kommer fra ”Neurokinetic therapy” og ”Anatomy trains”.

Afspil video om Fysioterapeut helsingør

Sara har taget kurser i:

Feline Torpe Christoffersen

”Jeg gør altid en ære i, at du, som kunde, hos PhysioLab, får den bedste service og oplevelse. Vi ved, at fysioterapi er et spørgsmål om tillid og kvalitet. Det gælder også for oplevelsen op til og efter behandlingsforløbet”

Feline er medejer af PhysioLab og har en uddannelsesbaggrund fra politiet og tjenerbranchen. Feline står for alt det administrative arbejde og den daglige drift i klinikken.

Du vil altid blive mødt af en serviceminded og dedikeret person, som stræber efter at gøre din oplevelse så god som muligt.

Vel mødt i klinikken.

Feline

Hvem er PhysioLab?

Afspil video