Fysioterapeut Hellerup - Fysioterapi, sundhed og velvære

Find en fysioterapeut tæt på Hellerup, som kan tage hånd om dine smerter og gener med effektiv fysioterapi og supplerende behandling. Hos PhysioLab finder du professionelle fysioterapeuter med stor erfaring og viden inden for faget, og derfor kan du også være sikker på at være i gode hænder, når du besøger vores klinik.

Se vores anmeldelser
5/5
Fysioterapeut Hellerup

Smerter i muskler, sener, led og nerver kan være en stor udfordring i hverdagen, hvor vi bruger vores kroppe meget, både i forhold til arbejde, men også i fritiden og mere sociale sammenhænge. Derfor kan det også være en hindring, hvis kroppen ikke vil det samme, som hovedet vil. 

Lad os hjælpe dig med effektiv behandling af dine gener og smerter med fysioterapi. Besøg vores klinik på adressen Søndre Strandvej 40, st. tv., 3000 Helsingør eller kontakt os på telefon 53 81 60 62

Behandling af bevægelsesapparatet

Fysioterapi er helt grundlæggende behandling af bevægelsesapparatet, nærmere bestemt musklerne, leddene, nerverne og sener i hele kroppen. Det betyder således, at vores fysioterapeut tæt på Hellerup kan behandle både nakke, skuldre, ryg, arme, ben og alt derimellem.

Så hvad end det er benene eller ryggen, der værker, kan du være sikker på at møde en dygtig fysioterapeut med de rette kompetencer tæt på Hellerup, som både kan hjælpe dig med at finde årsagen til dine smerter eller gener, og hjælpe dig med behandling af netop disse.

Vi bruger kroppen hver eneste dag, og for nogle kan det at komme ud af sengen om morgenen, være en udfordring i sig selv. Med fysioterapi kan dette gøres nemmere og mere overskueligt for den pågældende person, og derfor står vi også gerne til rådighed for dig, der behøver vores hjælp med en fysioterapeut i Hellerup og omegn.

Læs mere om tilskud til fysioterapi hos Sundhed.dk.

fysioterapeut Helsingør

En dygtig fysioterapeut tæt på Hellerup

Når du kommer forbi PhysioLab i Helsingør tæt på Hellerup, vil du møde en veluddannet og erfaren fysioterapeut, som ved, hvordan der skal tages hånd om både dig og dine udfordringer. Derfor kan du også være sikker på, at du vil kunne mærke en forskel efter behandling med fysioterapi hos os.

Vi vil naturligvis altid lave en udredning af dig, der kommer til vores klinik i Helsingør, for første gang. Her vil vi undersøge de forskellige dele af dit bevægelsesapparat med ultralyd, for at finde kilden til dine problematikker. Herefter vil vi lægge en grundig plan for behandling med fysioterapi, som du selv kan være med til at fremskynde gennem hjemmetræning og øvelser.

Vores fysioterapeut vil selvfølgelig vise dig, hvordan du udfører eventuelle øvelser derhjemme, så du får størst mulig effekt af din behandling. I klinikken vil vi bruge forskellige behandlingsmetoder til at sikre en god og effektiv proces. Det vil således heller ikke være usandsynligt, at vi introducerer shockwave eller laserbehandling til dit behandlingsforløb.

Fysioterapeuter med speciale i idrætsskader og diagnosticering

Hos PhysioLab i Helsingør tæt på Hellerup kan vi tilbyde flere former for fysioterapi, og vores behandlinger tager altid udgangspunkt i din krop. Vores fysioterapeuter udfører manuel behandling af høj kvalitet med en holistisk tilgang. Vores manuelle behandling tager udgangspunkt i en række teknikker, der alle bidrager positivt til de gener eller skader, du måtte have. 

Vi starter ofte dit behandlingsforløb hos os ud med en ultralydsscanning. Det gør vi for at sikre os, at vi stiller den rette diagnose, så vi kan skræddersy et fysioterapi forløb, der passer til din krop og dine behov. Vores behandlinger kan hjælpe med alt fra akutte skader og spændte muskler til stressrelaterede problemer.

Fysioterapeut Hellerup

Vores behandlinger

Vi kombinerer ofte vores manuelle behandling med supplerende behandlinger, for de bedste forudsætninger for din krops helingsproces. Derfor tilbyder vi også træning og genoptræning hos PhysioLab. Vi skræddersyer altid din træning eller genoptræning, så du hurtigst muligt kan komme tilbage til hverdagen igen.

Et af vores vigtigste redskaber i vores diagnosticering er ultralydsscanning. Med ultralydsscanning har vi blandt andet mulighed for at se dine muskler, led, sener og indre organer for at kunne få lavet et behandlingsforløb, der passer dig bedst. 

Laser og shockwave er også to behandlinger vi arbejder med som supplement til fysioterapi. Laserbehandling kan være med til at fremskynde helingsprocessen af væv, samt minimerer inflammation og smerter. Shockwave behandling er med til at nedsætte behandlingstiden. Det øger blodgennemstrømningen, og stimulerer cellerne til at danne nye fibre, så du hurtigt kan være tilbage til genoptræningen.

Kom til behandling med fysioterapi tæt på Hellerup

Vælg fysioterapi og en fysioterapeut tæt på Hellerup, hvis du ønsker en målrettet og effektiv behandling, træning og rådgivning fra dygtige og engagerede fysioterapeuter. 

Ønsker du at komme i et behandlingsforløb med fysioterapi hos PhysioLab, kan du kontakte os, for at høre mere om dine muligheder, eller du kan vælge at gå direkte ind og booke en tid hos os online, så du kan få hjælp af enen fysioterapeut i Hellerup på din egen adresse.

Vi ser frem til at tage imod dig i vores klinik i Helsingør.