Massage Helsingør - Effektiv sportsmassage for alle

Er du på jagt efter nogle kyndige hænder, som kan tage fat om dine ømme muskler, spændinger og myoser i ryggen, nakken, skuldre, arme og ben? Så er PhysioLab i Helsingør måske stedet. Vi udfører nemlig grundig og dybdegående massage på enhver. Især vores sportsmassage kan du få glæde af, hvis du dyrker sport, som amatør eller professionel.

Se vores anmeldelser
5/5
Massage Helsingør

Du kan med fordel komme forbi vores klinik på Fredericiavej i Helsingør, hvis du vil se mere til os, høre om vores forskellige behandlingsmetoder eller vil booke en tid. Du kan også altid læse mere om alt dette her på vores side.

Besøg os i vores klinik på Søndre Strandvej 40, st. tv., 3000 Helsingør eller kontakt os på telefon 53 81 60 62

Professionel behandling af ømme muskler

Som en flok af fysioterapeuter og andre behandlere ved vi, hvor udfordrende det kan være at have smerter, der gør hverdagen uoverskuelig. Vi har mange patienter, der dagligt kommer ind i klinikken for behandling, fordi de spændte led og muskler gør selv de små hverdagsting i Helsingør næsten umulige.

Heldigvis kan dygtige og veluddannede hænder tage hånd om dig, så du kan få en effektiv behandling, som kan mærkes allerede efter første omgang. Vores massør er ikke bange for at tage fat, så selv de mest sejlivede myoser vil få sig en omvæltning.

Sportsmassage til professionelle og amatører

Som nævnt, er vores massør god til at tage fat, og derfor kan du også være sikker på at få en dybdegående og god behandling med sportsmassage, når du kommer forbi til en massage i vores klinik i Helsingør.

Vi arbejder med forskellige metoder, for at få din krop til at hele bedre, og derfor vil det heller ikke være usandsynligt, at vi introducerer noget shockwavebehandling til din behandling, hvis de mest spændte muskler skal få en god udspænding.

Du behøver bestemt ikke at være professionel eliteudøver, du kan også sagtens være en glad amatør, som finder glæde i at udføre forskellige typer af sport, og som derfor også godt kan lide af spændte muskler. Vores massør forskelsbehandler ikke. Derfor vil du som amatør få en lige så god og effektiv behandling med massage i Helsingør, som en professionel vil.

Kom til massage i Helsingør

Kunne du tænke dig at prøve en omgang massage hos vores massør i Helsingør, så er du til enhver tid velkommen til at booke en tid, og skulle du blive glad for det, vil vi altid være glade for at se dig igen.

Du kan finde information om mere praktiske anliggender, samt læse mere om vores personale lige her, hvis du vil vide mere, inden din behandling med massage starter. Kontakt os i dag, så vi kan tage en uforpligtende samtale om dine muligheder for sportsmassage eller andre behandlinger hos PhysioLab i Helsingør.

Massage Helsingør

Mærk forskellen på vores massagebrik

Prøv en massage Helsingør – for mange er en halv eller hel time på en massagebriks den rene luksus, og en mulighed for at gøre noget godt for sin krop og sjæl. I en travl og sommetider presset hverdag, har alle godt af at tage tid til sig selv, og passe på sit helbred. 

Sommetider kræver det ikke mere end lidt afslapning og ren velvære at komme ned i gear. Men det kan være svært at få prioriteret, hvis der er meget andet, som også skal nås. En massage Helsingør kan være et skridt i en ny retning. 

Massage Helsingør for alle

Som tidligere nævnt tilbyder vi sportsmassage Helsingør til alle, både hvis du dyrker sport på et højt niveau, amatørplan, eller hvis du bare trænger til lidt forkælelse. 

Tag gerne kontakt til vores massør Helsingør, hvis der er særlige områder, du ønsker fokus på. Døjer du eksempelvis med en skade, er det vigtigt at oplyse, så der kan tages hensyn til denne. 

Generes du af spændinger eller andet, er det også vigtigt at fortælle, når du booker tid til en massage Helsingør. Mange døjer med hovedpine som et resultat af muskelspændinger, hvilket sommetider kan lettes med tryk og afspænding af muskulaturen. 

Massage Helsingør

Mærk forskellen med en professionel massør Helsingør

En professionel massør adskiller sig fra andre ved at have kendskab til kroppens anatomi, og tager derfor udgangspunkt i dennes muskulatur og struktur ved behandling. 

Kendskab til kroppen øger chancen for at behandle helt rigtigt, og løsne op de væsentlige steder, og kan derfor gøre en kolossal forskel i behandlingsregi. Husk altid at fortælle din massør Helsingør, hvis der er noget, som ikke føles rart, eller hvis du ønsker fokus andetsteds.   

Det er vigtigt at vælge en behandler, som du har tillid til og føler dig tryg ved. Det skal gerne være en god oplevelse at få en massage Helsingør, så du må altid tage fat i den pågældende massør, hvis noget ikke er som ønsket. 

Book en tid hos PhysioLab allerede i dag, og oplev velværen ved en massage Helsingør.