Fysioterapeut Gentofte - Kvalitetssikret fysioterapi og træning

Når du skal vælge en fysioterapeut i Gentofte, så kig gerne mod os. Vores klinik i Hellerup er nem og hurtig at komme til, og hos os kan du være helt sikker på at få effektiv og professionel behandling mod dine smerter af vores dygtige behandlere.

Se vores anmeldelser
5/5
Fysioterapeut Gentofte

Hos PhysioLab har vi investeret i den nyeste teknologi, så vi kan sikre dig den bedste behandling. Vi benytter os ofte af ultralydsscanning til at finde kilden til dine smerter eller din skade. Det er vigtigt for os hurtigt at få stillet en diagnose, så vi kan komme i gang med behandlingen så hurtigt som muligt. Besøg os i vores klinik på Søndre Strandvej 40, st. tv., 3000 Helsingør eller kontakt os på telefon 53 81 60 62

Vælg en fysioterapeut i Gentofte og bliv hurtigt smertefri

Fysioterapi er tillid, tryghed og god service, og det lover vi, at du får hos PhysioLab, hvor du altid vil være i trygge hænder hos vores behandlere. Hvis du vælger fysioterapeut Gentofte, så lover vi, at vi gør, hvad vi kan, for at du bliver smertefri så hurtigt som muligt. 

fysioterapeut Helsingør

Vores behandlinger

Alle vores fysioterapeuter deler en holistisk tankegang og udfører manuel behandling. Vi gør brug af teknikker som ledfrigørelsesteknikker, også kaldet manipulationer, MET (Muskel Energi Teknik) og posititional release, der blandt andet bruges til at løsne muskulaturen. 

Laser- og Shockwave behandling

Vi kan ofte finde på at kombinere din manuelle behandling med fokuseret shockwave- og laserbehandling, der hjælper helingen af din krop på vej. Her bruger vi selvfølgelig også det nyeste udstyr.

Cupping, akupunktur, kinesiotape og fascia release

For at sørge for at vi kan hjælpe dig bedst muligt, arbejder vi med mange metoder, som kan kombineres til dit behandlingsforløb. Vi arbejder blandt andet med cupping, som kan dæmpe nervesystemet i områder, skabe muskulær afslapning og fascie release. Akupunktur bruges i triggerpunkter i musklerne, øger blodcirkulationen og dæmper smerterne. Kinesiotape bruger vi som sensorisk støtte, hvilket er med til at optimere en heling.

Der er altså et utal af muligheder og kombinationer, når det kommer til behandling af skader og smerter med fysioterapi hos PhysioLab. 

Skader og genoptræning hos PhysioLab

Vi tilbyder selvfølgelig også skræddersyet træning og genoptræning i vores klinik nær Gentofte. Vi hjælper dig med, hvordan du på bedst mulig måde arbejder med din krop og din træning, så du kan komme tilbage til din sport uden smerter.

Udover sportsskader, så kan vi også hjælpe med træning, hvis du gerne vil performe bedre i din sportsgren. Vores træning bygger på elementerne – styrke, mobilitet og stabilitet, der kan gavne alle.

Fysioterapeut Gentofte personale

Book tid til fysioterapi Gentofte i dag

Hvis du ønsker at booke en tid til fysioterapeut Gentofte, så kom forbi vores klinik i Hellerup, eller ring til os på +45 53 81 60 62.

Vi står klar til at hjælpe dig allerede i dag.