Fysioterapeut Nordsjælland - Lad os tage hånd om dine skader

Hos PhysioLab bestræber vi os altid efter at give dig den bedst mulige behandling, træning og rådgivning inden for fysioterapi. Hvis du døjer med smerter, muskelspændinger eller har fået en akut skade, så står vores personale klar til at hjælpe dig, og give dig de bedste forudsætninger for din krops helingsproces.

Se vores anmeldelser
5/5
Fysioterapeut Nordsjælland

Hvis du leder efter en fysioterapeut Nordsjælland, så finder du PhysioLab på en af vores to klinikker i Hellerup og Helsingør. Begge steder bliver du mødt af engageret og dygtigt personale, der alle, med hver sin tilgang, kan sikre dig det bedste behandlingsforløb. Besøg os i vores klinik på Søndre Strandvej 40, st. tv., 3000 Helsingør eller kontakt os på telefon 53 81 60 62

Specialister i idrætsskader og diagnosticering

Hos PhysioLab er vi alle sundhedseksperter og passionerede for det vi laver. Vi fokuserer på at levere behandling i topkvalitet, og vi skræddersyer altid dit forløb, så det passer dig. Der findes ikke to ens forløb, da alle kroppe er forskellige og kræver noget forskelligt. Vores mål er at give dig som patient et solidt og optimalt behandlingsforløb.

fysioterapeut Helsingør

Det tilbyder vi

Vi ser kroppen som en helhed, og vores fokus er 100% på at sørge for, at du bliver fri for dine smerter så hurtigt som muligt. Det gør vi eksempelvis med en kombination af vores forskellige behandlinger, der tilsammen skaber den bedste forudsætning for din krops heling, så du hurtigt kan komme tilbage til din sport eller hverdag.

Alle vores fysioterapeuter udfører manuel behandling af høj kvalitet, og benytter sig blandt andet af teknikker såsom manipulationer, MET (Muskel Energi Teknik) og positional release, der alle bidrager på hver sin måde til din behandling hos en fysioterapeut Nordsjælland. 

Som supplering til vores fysioterapi tilbyder vi også laserbehandling og shockwave behandling, der bidrager til at fremskynde kroppens helingsproces, samt mindsker inflammation og smerter. 

Træning og genoptræning med fysioterapeuter i Nordsjælland

Som en del af din behandling kan vi også tilbyde skræddersyet træning og genoptræning hos PhysioLab i Nordsjælland. Her arbejder vi med mobilitet, stabilitet og styrke, der alle er elementer, der er vigtige, når du skal genoptræne efter en skade, eller når du gerne vil blive bedre i din sport.

Et træningsforløb hos PhysioLab er aldrig ens, da det tager 100% udgangspunkt i din krop og dine behov. 

Fysioterapeut Nordjsælland

Det foretrukne valg af fysioterapeut Nordsjælland

Vi står altid klar til at give dig den bedst mulige behandling på en af vores klinikker i Hellerup eller Helsingør. 

Tøv ikke med at kontakte os på telefon +45 53 81 60 62, hvis du har nogle spørgsmål. Du kan også booke en tid til fysioterapi i Nordsjælland allerede i dag.